Produkty

Náramky BionicBand Original
Nová technológia ktorá Vám okamžite zvýši silu, energiu a rovnováhu.



BionicBand Original má implantovanú frekvenciu 7 - 9 Hz. Toto je normálna frekvencia Vášho tela. Užívatelia, ktorí ho nosia, cítia zvýšenú energiu, rovnováhu a silu. Mnohí z našich zákazníkov nám hovoria, že BionicBand Originál ich taktiež zbavuje artritídy, syndrómu karpálneho tunela, bolesti chrbta, kĺbov a mnohých ďalších ťažkostí. Je možné nosiť ho na zápästí alebo členku. BionicBand Originál je možné získať v štyroch rôznych veľkostiach a rôznych farbách. Doživotná záruka na technológiu.


Kúpiť Teraz



Náramky BionicBand Sport
Prísun energie ktorú pocítite okamžite.

Náramok BionicBand Sport

BionicBand Sport pracuje na vyššej frekvencii, a to 10 až 14 Hz. BionicBand Sport dodá Vášmu telu takú dávku energie, ktorú okamžite pocítite. BionicBand Sport je vyrobený z vysoko mineralizovaného silikónu, v ktorom protóny rezonujú podobne ako v kovovej platničke. BionicBand Sport nie je vhodné mať na sebe počas spánku, pretože počas spánku Vaše mozgové vlny pracujú na nižšej frekvencii a BionicBand Sport Vám nedovolí túto nízku frekvenciu dosiahnuť. Záruka na technológiu
je 1 rok.


Kúpiť Teraz



Náramky Bionic®Band EDGE
Zvýšenie koncentrácie a energie ktorú pocítite okamžite.

Náramok BionicBand Sport

BionicBand EDGE je nový výrobok z inovovanou frekvenciou. Okamžite vám zvýši koncentráciu, svalovú pamäť, silu, energiu a stabilitu. Je vhodný na šport aj na denné nosenie. Doživotná záruka na technológiu.





Kúpiť Teraz




Náramky BionicBand Z Chirurgickej Ocele
Okamžitý a dramatický nárast energie.

BionicBand Náramok Z Nerezovej Ocele

BionicBand Okrasné náramky z chirurgickej ocele sú atraktívne, vysoko kvalitné šperky s implantovanou frekvenciou 7 až 9 Hz. Užívatelia, ktorí nosia tento náramok pocítia okamžitý a dramatický nárast sily, energie a rovnováhy. BionicBand Náramok z chirurgickej ocele funguje rovnako ako BionicBand Originál s tým rozdielom, že ho netreba nosiť tak priliehavo ako BionicBand Original, keďže každá jeho časť rezonuje na danej frekvencii. BionicBand náramok z chirurgickej ocele môžete dokonca nosiť na kúpalisku alebo v sprche bez akejkoľvek obavy, že by sa poškodil. Doživotná záruka na technológiu.

Kúpiť Teraz



Prívesky BionicBand Z Chirurgickej Ocele, Rýdzeho Striebra a Silikónu
Okamžitý a dramatický nárast energie, sily a rovnováhy.

BionicBand Prívesok Z Nerezovej Ocele

BionicBand Okrasné prívesky z chirurgickej ocele, rýdzeho striebra, alebo silikónu sú atraktívne vysoko kvalitné šperky s implantovanou frekvenciou 7 až 9 Hz. Užívatelia, ktorí nosia tento šperk prívesok pocítia okamžitý a dramatický nárast sily, energie a rovnováhy. Keďže sa tento prívesok nosí na krku presne v strede tela, je vynikajúci na zlepšenie rovnováhy. Všetky BionicBand prívesky môžete nosiť na kúpalisku alebo   v sprche bez akejkoľvek obavy, že by sa poškodili. Doživotná záruka na technológiu.


Kúpiť Teraz



Obojok BionicBand
Zvýšenie sily a energie pre Vašeho miláčika.



BionicBand obojok má implantovanú prirodzenú frekvenciu, na ktorej chce telo Vášho miláčika rezonovať, čo je medzi 7 až 9 Hz. Zvieratá, ktoré nosia BionicBand Obojok budú cítiť okamžité a dramatické zvýšenie energie, rovnováhy a sily. BionicBand Obojok je vynikajúcim doplnkom k obojku, ktorý už Vaše zvieratko má. Doživotná záruka na echnológiu.


Kúpiť Teraz
Mandura