BionicBand na 12. IAAF Majstrovstvách Sveta v Atletike, Berlín 2009

Zdieľať
IAAF (Medzinárodná atletická federácia) je medzinárodný riadiaci orgán pre bežecké športy a atletiku. V súčasnosti združuje 213 zväzov po celom svete. Každé dva roky organizuje IAAF svetové stretnutie šampiónov v atletike a v roku 2009 to bolo v Berlíne. Športový lekár Andy Miller z Phoenixu v Arizone, sa zúčastnil celej akcie. Andy je tiež Bionic Band distribútor a mal možnosť predstaviť Bionic Band mnohým atlétom svetovej triedy. Nižšie sú obrázky športovcov, ktorí nosia Bionic Band náramky s popisom konkrétnej udalosti.

Na nasledujúcej sérii snímok sú Delloreen Ennis a Brigitte Foster-Hylton, ktoré používajú Bionic Band náramky pri prekážkovom behu na 100 m. Ennis získala bronz a Foster-Hylton vyhrala zlato!


Ennis a Foster-Hylton


Ennis a Foster-Hylton


Ennis a Foster-Hylton



Tieto ďalšie snímky zachytávajú Kerrona Clementa z USA (súčasný svetový rekordman na 400 m v šprinte) a Bershawna Jacksona, tiež z USA, ako používajú Bionic Band náramky. Clement vyhral zlato a Jackson bronz v behu na 400m.


Kerron Clement


Bershawn Jackson


Bershawn Jackson



Na ďalšom obrázku je Debbie Ferguson z Bahám, ktorá vyhrala bronz v behu na 200m žien.


Debie Ferguson



Ďakujeme Andymu Millerovi za to, že predstavil Bionic Band svetovým športovcom a sme presvedčení, že budeme aj naďalej sledovať úspechy najlepších svetových atlétov ako výsledok používania Bionic Band náramkov.



www.BionicNaramok.net
Mandura