Prívesky - Módny Doplnok Pre Každého



Náhrdelníky a prívesky sú obľúbeným skrášľovacím doplnkom od nepamäti. Možno už pračlovek si dal okolo krku šnúru vyrobenú z rastlín, alebo kože a neskôr to doplnil vylešteným kameňom. Alebo na šnúru navliekol menšie kamene z dierkou. Ak býval pri mori mohol si na šnúru pripevniť vysušeného morského koníka.

Dnešné prívesky slúžia rovnakému účelu. Ľudia mali vždy sklon ku skrášľovaniu sa a postupne na prívesky používali materiály z drahých kovov a kameňov. Bolo už len na fantázii umelcov aký tvar dajú svojmu dielu. Ak si pozriete náhrdelníky a prívesky zo starého Egypta častým motívom sú zvieratá. VIndii sa stále používajú drahé kamene s umelecky neuveriteľne krásnymi efektami. Prívesky nemusia byť iba z drahých kovov. Sú aj z prírodných materiálov a sú krásne. Prívesky okrem skrášľovania môžu mať aj iné vlastnosti. Môžu ochraňovať, môžu liečiť a prípadne vám vrátia späť stratenú stabilitu.

Túto schopnosť majú prívesky Bionic Band. Materiál použitý pri ich výrobe je upravený technológiou P.A.R.T. Tento výrobný proces naladí protóny v materiály na určitú rezonanciu. Ak sa takýto prívesok na retiazke dotkne vášho tela všetky vaše protóny sa okamžite naladia na rezonanciu protónov v prívesku. A vám sa ihneď vráti stabilita a tiež pocítite prílev sily a energie. A najdôležitejšie je to, že vás tieto prívesky chránia pred škodlivým vplyvom elektromagnetického smogu a tiež vám môžu znížiť, alebo úplne odstrániť bolesť, ktorá vám znepríjemňuje život. Tisíce ľudí vraví, že im používanie príveskov Bionic Band pomohlo pri znížení bolesti spôsobenej Artritídou, Chrbticou, Migrénami, Syndrómom karpálneho  tunela, Zmizol tras pri parkinsonovej chorobe a podobne.

Prívesky sú vyrábané v rôznych dizajnoch z chirurgickej ocele, silikónu a striebra. Prívesky a aj retiazky sú upravené technológiou P.A.R.T. Veríme, že nosenie takéhoto prívesku je v dnešnej dobe, keď sme neustále vystavení elektromagnetickému žiareniu,  pre každého prospešné.
Mandura