Power Balance - Náramky, ktoré Vás dostanú



Elegantný čierny Power Balance náramok





Power Balance je prevratná technológia využívajúca špeciálne hologramy, ktoré pozitívne pôsobia na prirodzené energetické pole človeka a výrazne zlepšujú rovnováhu, silu a pružnosť.

Výsledným efektom je vyššia telesná výkonnosť pri športe i v každodennom živote. Táto horúca novinka z USA sa najčastejšie nosí vo forme rôznofarebných silikónových náramkov a svoje mená s ňou nadšene spája mnoho popredných športovcov sveta.



Pozrieť v Cenníku



Ako Náramok Power Balance funguje?


Ľudské telo je podobne ako batéria komplexom elektro-chemických procesov. Kľúčom k lepším fyzickým výkonom je preto rovnováha energie a celková harmónia. Ideálna ľudská frekvencia, zvaná Schumann Resonating Frequency (SRF), je asi 7.8 hertz.

Pomocou Power Balance náramku môžete túto energetickú harmóniu znovu nastaviť. Výsledky sú okamžité a naozaj fenomenálne. Hologram v kontakte s ľudským prirodzeným poľom uvedie jeho energiu do úplného súladu. Vďaka Power Balance preto môže každý rozšíriť svoje fyzické možnosti na maximum a žiť svoj život naozaj naplno. Využívať túto úplne revolučnú technológiu si už navyklo veľké množstvo špičkových športovcov, aby tak od základu premenili spôsob i výsledky svojho každodenného tréningu.


Technológia za Power Balance

Špeciálny náramok na zápästie

Podľa zákonov kvantovej fyziky je vlastne všetko energia - teda aj všetka hmota vrátane nášho fyzického tela je forma energie = my sme energia. Základnou vlastnosťou energie je pohyb (vlnenie, vibrácia, rezonancia). Hologram v náramku je teda akoby malý softvér, ktorý je naprogramovaný tak, že všetky jeho protóny vibrujú (rezonujú) rovnako - na rovnakej frekvencii (7,83 Hz). Akonáhle sa náramok dostane do blízkosti nášho tela (či do styku s telom), naše protóny sa naladia na frekvenciu hologramu v náramku a začnú vibrovať všetky rovnako (frekvencia 7,83 Hz).

Ak sme v bdelom stave, náš mozog môže fungovať na 2 frekvenciách - ALFA a BETA.
BETA (13 - 30 Hz) = sme v strese, potrebujeme najviac energie, sme preťažení, unavení, máme nízku imunitu.
ALFA (7 - 9 Hz) = frekvencia, pri ktorej mozog a naše telo spotrebuje najmenej energie - čiže vzniká prebytok.

Vďaka náramku a hladine ALFA sme stále v energetickej rovnováhe a vieme sa lepšie brániť výkyvom energie, ktoré spôsobujú mnohé faktory - chemikálie v potravinách aj v ovzduší, výkyvy elektromagnetického poľa, elektromagnetické žiarenie (počítače, monitory, televízory, mikrovlnky, mobily, prakticky všetko, čo zapíname do zásuvky, WIFI, drôty vysokého napätia, družice). Tieto prístroje majú veľmi odlišnú frekvenciu od nášho tela a spôsobujú stratu našej energie. Naše telo je potom oslabené čo sa prejavuje formou energetických blokov, bolestí, únavy a chorôb. Náramky Power Balance spôsobia, že na nás všetky tieto faktory prestanú mať vplyv a naše telo ich škodlivé účinky ďaleko lepšie ustojí.

Zlepšenie rovnováhy


Už pri prvom vyskúšaní Power Balance náramok zaujme každého okamžité zlepšenie stability. Práve tá je základom úspechu pri akomkoľvek druhu športu. Všetka telesná energia je rovnomerne rozložená, čo sa pozitívne prejavuje pri pohybe.

Väčšia pružnosť


Športovci, ktorí náramok Power Balance používajú, sú prekvapení aj svoju vylepšenú flexibilitou. Rozsah jednoduchého cviku, ktorým je pretáčanie trupu zo strany na stranu v stabilnom rozkročenom postoji, dokáže pôsobenie Power Balance rozšíriť až o niekoľko centimetrov.


Pozrieť v Cenníku


Zintenzívnenie sily


Ideálne rozložená telesná energie prináša so sebou i efektívnejšie využitie vlastných síl. Lepšie možnosti pri pohybe majú za následok intenzívnejšie cvičenie a tým aj rýchlejší postup v pravidelnom tréningu.

Rozvoj fyzických schopností i trendový módny doplnok

David Backham, jeden z mhohých športovcov, ktorý používajú Power Balance náramok
V dizajne nadväzuje Power Balance náramok na módu silikónových náramkov, ktoré v čase svojho prvého boomu odkazovali na konkrétne spoločenské fenomény. Zdanlivá podobnosť však začína a aj končí pri materiáli, z ktorého je Power Balance vyrobený. 3 mm silný náramok, vytvorený zo 100% zdravotne nezávadného silikónu s až 40% rozťažnosťou, je vybavený celkom dvoma viditeľnými hologramamy.

Nájdite novú silu rovnováhy


Počiatočná nedôveru každého, kto sa s Power Balance stretne prvýkrát, väčšinou veľmi skoro zlomí jednoduchý test stability. Stačí stáť na jednej nohe, rozpažiť ruky a nechať inštruktora zatlačiť zhora na predlaktie. S Power Balance človek pocíti, že jeho pozícia je výrazne pevnejšia a nie je tak jednoduché nechať sa inštruktorom pripraviť o rovnováhu.

Lepšia výkonnosť nielen pre športovcov


Účinky Power Balance oceňujú predovšetkým športovci, ale nosiť ho môže každý, kto chce zlepšiť svoju fyzickú výkonnosť, posilniť stabilitu a rozvíjať flexibilitu. Hologram, ktorého frekvencia uvedie prirodzenú energiu tela do súladu, spôsobí, že je človek schopný robiť veci, na ktoré by inak mohol zabudnúť.

Vedecké štúdie


Vďaka vedeckým štúdiám sa zistilo, že ľudské telo, ktoré je zdravé vykazuje určitú frekvenciu. Konkrétne: 72 - 78 Hz, je frekvencia mozgu, 62 - 68 Hz tela od krku dole. Je dokázané, že ľudia (chorí, alkoholici a drogovo závislí), ktorí majú oslabené telo, majú túto frekvenciu nižšiu. Napríklad u človeka s chrípkou je táto frekvencia približne 59-60 Hz. S rakovinou len 42 Hz. Umieranie začína pri frekvencii 20 Hz. Hologramy obsiahnuté v každom náramku Power Balance majú unikátnu schopnosť frekvenciu ľudského tela zvyšovať. Tým napomáhajú i k lepšiemu fyzickému stavu svojho nositeľa.


Náramky a ich parametre:

Určite nájdete taký, ktorý sa Vám páči vďaka širokej ponuke náramkov
    3 mm hrubý náramok 100% nezávadný silikón 40% rozťažnosť dva viditeľné hologramy

Výber z 5 veľkostí a mnohých farieb


    XS - 16.0 cm

    S - 17.5 cm

    M - 19.0 cm

    L - 20.5 cm

    XL - 22.0 cm

* Pri výbere veľkosti odporúčame počítať s rezervou k Vášmu obvodu zápästia, aby Vás náramok neškrtil a nebol Vám skôr nepríjemný.





Pozrieť v Cenníku




Mandura