Šperky od Bohov - Vždy Skladom




Túžba zdobiť sa je prirodzenou vlastnosťou človeka, čo dokazujú archeologické nálezy staré tisícky rokov. Šperky sa stali predmetom dennej potreby a v dnešnej dobe aj nevyhnutnou súčasťou vzhľadu a osobnosti. Dokážu vyjadriť naše postavenie v spoločnosti a životný smer, podčiarknú dôležitosť situácie, zdôraznia celkový dojem z nás, očaria, nadchne i upokojia, majú veľký vplyv na naše vlastné sebavedomie, liečia.

Stavím sa, že ste už počuli o náramkoch Bionic Band. V prípade, že nie, len v rýchlosti spomeniem, že tieto náramky poskytujú ich nositeľovi zvýšenú energiu, silu a stabilitu. Väčšina ľudí ich pozná ako obyčajné náramky z látky alebo silikónu. Málokto ale vie, že Bionic Band sú aj nádherné šperky, ktoré samozrejme tiež obsahujú tieto nadpozemské vlastnosti. Áno, správne! Nadpozemské prípadne magické.


Pozrieť Cenník


Prečo sú tieto šperky magické a liečivé? Aká sa za nimi skrýva technológia?


Predstavte si, že máte miliardy protónov vo vašom tele a že tieto protóny sú neustále bombardované rozličnými frekvenciami z okolitého okolia. Tieto frekvencie prichádzajú z vecí ako sú mobilné telefóny, elektrické vedenie, televízory, počítače a v podstate z hocičoho čo môžete zapojiť do steny. Tieto frekvencie spôsobia, že protóny vo vašom tele začnú rezonovať (vibrovať) a napodobňovať tieto vonkajšie prichádzajúce frekvencie čo spôsobí, že budete slabí a nevyrovnaní.

Teraz si predstavte si každý jeden tento protón ako malý gyroskop. Keď rezonujú na rôznych frekvenciách spôsobí to, že sa otáčajú do rôznych smerov. Znamená to, že sú nevyrovnané a bojujú proti sebe navzájom, čo spôsobuje zbytočnú stratu veľkého množstva energie. Rovnováha je ovplyvnená ako prvá keď nosíte šperky Bionic Band. Keď nosíte šperky Bionic Band, tieto šperky zjednotia frekvenciu protónov vášho tela, takže prestanú proti sebe bojovať, zjednotia sa a začnú pracovať ako tím. Je to zapríčinené špeciálnou technológiou zvanou P.A.R.T..





Šperky pre Vás


Šperky Bionic Band Vás určite oslnia svojou krásou a originalitou. Sú totiž vyrobené z rýdzeho striebra, zlata, Wolfrámu, Titánu alebo chirurgickej ocele, ktoré majú do seba implantovanú Originálnu Frekvenciu.

Je to perfektný spôsob ako sa môžete ochrániť proti EMF radiácii (vyžarujú ju mobily, televízory, mikrovlnky atď...), zlepšiť svoju stabilitu, zvýšiť silu a zároveň byť elegantná/ý a štýlová/ý.

Ponúkame strieborné šperky, šperky z chirurgickej ocele a zlaté šperky (nie celo zlaté) a to ako elegantné náramky, prívesky, retiazky a náhrdelníky.

Striebro a biele kovy vôbec zaznamenali v poslednom desaťročí obrovský nárast v obľube, a to najmä u mladšej generácie. Jedným z dôvodov je určite cenová dostupnosť komerčných, sériovo vyrábaných šperkov z týchto kovov a tým pádom sa striebro a oceľ sa stali symbolmi určitého životného štýlu.


Pozrieť Cenník


Často kladené otázky


Má celý šperk implantovanú špeciálnu Originálnu Frekvenciu?

Všetky časti náramkov, retiazok a náhrdelníkov majú implantovanú Originálnu Frekvenciu. Pri príveskoch má Originálnu Frekvenciu iba samotný šperk, retiazka nie.

Spôsobujú šperky úľavu od bolesti?

Aj keď na túto tému neboli urobené žiadne konkrétne štúdie, drvivá väčšia zákazníkov si pochvaľuje, že šperky Bionic Band skutočne umožňujú úľavu od bolesti.

Čo ak je pre mňa šperk príliš veľký?

Môžete ho zobrať ku klenotníkovi a ten ho upraví na vašu veľkosť.

Môžu prísť šperky Bionic Band do kontaktu s vodou?

Áno! Veľa ľudí, ktorí nosia Bionic Band šperky si ich vôbec nedávajú dolu. Môžete sa s nimi kľudne kúpať alebo sprchovať bez obavy, že by šperky stratili lesk prípadne Originálnu Frekvenciu.



Pozrieť Cenník




Mandura