Retiazky pre Krásu a Zdravie



Retiazky sú jemným detailom, ktorý ozdobí Váš krk a sú univerzálnym šperkom pre ženy aj mužov. Pre ženy sú skôr výsadou retiazky s príveskami, ktoré lákajú k pohľadu na krásu ženského dekoltu, čo ocenia predovšetkým muži, prípadne rady zladia prívesok na retiazke s náušnicami. Na druhej strane ženy oceňujú u mužov voľbu elegantných príveskov ku košeli, ktoré podčiarkujú u nich mužské črty. Retiazky ako samostatné ozdoby na krk svojho nositeľa by mali byť príjemné a nemali by prekážať.

V našej ponuke objavíte klasické retiazky na krk ale aj špeciálne retiazky na členok v rôznych prevedeniach, dĺžkach a vyrobené z rôznych materiálov. Pripravené pre Vás sú strieborné retiazky, retiazky z chirurgickej ocele, Titánu, Wolfrámu alebo pokovené Ródiom (ponuku v blízkej dobe rozšíria aj zlaté retiazky). Retiazky možno nosiť samostatne alebo ich môžete obohatiť príveskom.


Pozrieť Retiazky v Cenníku


Čím sú retiazky Bionic Band výnimočné?


Nielenže sú retiazky Bionic Band elegantný módny doplnok ale zároveň majú vlastnosti ako žiadne iné šperky na trhu. Tieto vlastnosti by sme mohli nazvať čarovnými alebo magickými, pretože skutočne robia divy. Keď nosíte retiazky Bionic Band dostávate a cítite prísun energie a sily do Vášho tela čo sa prejaví v zlepšenej stabilite celého tela, v lepšej koncentrácii a odstránení rôznych bolestí ako sú napríklad bolesti kĺbov alebo svalov. Retiazky Bionic Band dosahujú tieto špeciálne vlastnosti vďaka unikátnej technológii nazývanej P.A.R.T. (Proton Aligment Resonance Technology).


Ako to funguje?


Predstavte si, že máte milióny protónov vo vašom tele a že tieto protóny sú vkuse bombardované rozličnými frekvenciami z vonkajšieho okolia. Tieto frekvencie prichádzajú zo zariadení ako sú mobily, elektrické vedenie, televízne prijímače, notebooky a v podstate z čohokoľvek čo viete zapojiť do steny. Tieto frekvencie spôsobia to, že protóny vo Vašom tele budú rezonovať (vibrovať) a napodobňovať tieto vonkajšie prichádzajúce frekvencie, takže budete slabí a nevyrovnaní.

Teraz si predstavte si každý jeden tento protón ako malý gyroskop. Keď vibrujú na rôznych frekvenciách otáčajú sa do rôznych smerov. Znamená to, že sú nevyrovnané a bojujú proti sebe navzájom, čo spôsobuje zbytočnú stratu veľkého množstva energie. Rovnováha je ovplyvnená ako prvá. Keď nosíte šperky Bionic Band, tieto šperky zjednotia frekvenciu protónov vášho tela, takže prestanú proti sebe bojovať, zjednotia sa a začnú pracovať ako tím. Je to zapríčinené špeciálnou technológiou zvanou P.A.R.T.


Pozrieť Retiazky v Cenníku

Mandura